Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já radši zaměstnán toho Ukrajince, který pracovat chce než někoho z úřadu práce, který je tam evidován protože pracovat nechce.

0 0
možnosti
Foto

rád bych dodal úsměvnou skutečnost:

můj bratr, který prodělal amputaci nohy nad kolenem, musel opakovaně rok co rok dokládat lékařskou zprávou, že tu nohu pořád ještě nemá:-))

4 0
možnosti

Nemate pravdu s tim uradem prace. Je setsakra rozdil, mezi nekym, kdo jede 1000km z valkou zbidacene zeme nekam makat a nekym, kdo se praci vyhyba doslova za kazdou cenu. S takovymi lidmi nikdo pracovat nechce. Kazdou chvili doma na kontrolce,nasazeni nulove, vsechno na haku, lidi makat tezko donutite. Jestli nekdo nekdo vylozene nechce, at bere tu almuznu, kterou na davkach dostava a sedi doma

1 0
možnosti
Foto

Vašemu blogu by prospělo, kdybyste se držel jen jednoho tématu. Přesto karma :-) za tu první část.

0 0
možnosti

Problem je v tom, ze ty tisice poflakujicich se zdravych nefachcenku jsou naprosto NEZAMESTNATELNi . Reknete, ktery zamestnavatel by je pustil k obsluze i jednodussiho zarizeni, nebo je na nejakou praci zaucoval a oni mu vzapeti utekli, nebo neco znicili. Tezka manualni prace se dnes provadi vetsinou s mechanizaci, takze take tady neni uplatneni. Asi nejrozumnejsi reseni je tedy platit jim jakesi vypalne, protoze jinak by si zivobyti obstaravali ...no vite jak

2 0
možnosti

Asi se nechal inspirovat od Jean-Paula Belmonda ve filmu "Zvíře". A musím přiznat, že za takové jednání ho prostě nedovedu odsoudit a cítím k němu opatrné sympatie.

Něco úplně jiného však cítím k těm úředníkům kteří mu toto divadlo spolkli i s navijákem nebo mu šli na ruku z nějakého jiného důvodu.

3 3
možnosti

R40a13d35e76k 20K50o15h16u17t

12. 6. 2019 19:15

Tak jsem koukl pod stůl, do skříní, zatím tam ten pán zaplaťpánbu není. Snad to tak vydrží i v budoucnu.

A papíry na hlavu nejsou novinkou posledních let. To byl oblíbený způsob jak se vyhnout ponižující práci. Pamatuji článek o tomto fenoménu v tehdy oblíbeném Mladém světě - když šlo o povinnosti, tak to měli papíry na hlavu, když šlo o práva, to uměli v paragrafovém znění.

Jo a taky jeden vtip z té doby:

Dežo, jak rodina, co děti?

Dobrý. Kluci mají invalidní důchod na hlavu, jen ten nejmladší "neinteligent" maká.

6 0
možnosti

Máme syna postiženého DMO, je zbavený svépravnosti a já jsem určený jako jeho opatrovník. Rozumově zůstal na úrovni dvouletého dítěte. Každé 3 roky musíme k soudu, kde bádají, jestli by nemohl volit, nebo se ženit. Každý rok musím vyplňovat dotazník o jeho majetkových poměrech. Dále nás navštěvuje sociální pracovnice a zjišťuje poměry v naší rodině. Proto nechápu, jak může k takovým případům docházet.

12 0
možnosti

Přeji Vám i Vašemu synovi mnoho pozitivní energie k životu i boji s ponižujícími a obtěžujícími úřady.

9 0
možnosti

Aktuální dění není namířeno proti osobě pana Babiše. Podle starého geniálního židovského vtipu: Všechno je jinak. Pokud by na jeho místě byl kdokoliv z jiného než stávajícího rybníka dopadal by stejně. Aktuální dění je obrana systému, který cítí nebezpečí. A vybírá způsob jak problém odstranit ještě před volbami u kterých to bude - jak cítí - drhnout.

2 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 34,80
  • Průměrná čtenost 2743x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik