Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Ten cesky "kapitalismus" je povinen slouzit a vydrzovat organizaci CR, ktera je ukazkou neschopnosti vytvorit dokonalou spolecnost, zarucit spravedlnost, pracovat pro dokonale souziti, zabezpecit zakladni obranu a osobni svobodu pro kazdeho obcana a dat se cestou k celkove prosperite.

Slova nasi neschopnosti jsou prevzana s preambule ustavy jine zeme. Pouzil jsem je, abych ukazal, ze socialismus a take dnesni "neosocialismus v CR nam jen ukazuje tu neschopnost.

0 0
možnosti
Foto

I ten kartáček a pastu postupně vyřeší soudružství, to máte tak špatnou zdravotní péči, že časem žádné zuby nemáte a pokud máte, tak vám je vytlučou, protože si myslíte něco proti režimu, jste bez zubů, kartáček a pasta zbytečnost! V kapitalismu si musíte koupit kartáček, pastu a ještě platit zubaře, takže jak vidno, soudružství na rozdíl od kapitalismu vyřeší všechny problémy světa. ;-D

0 0
možnosti
AK

Zažili jsme socialismus sovětského typu a je fajn, že je pryč.

Ale že by mě náš současný lichvářsko-exekutorsko-mafiánský kapitalismus nějak zvlášť euforizoval, to nemohu říct.

Existuje řada amerických filmů, které popisují zánik naší planety - tu srážka s asteroidem, tu výbuch žhavého zemského jádra atd.

Ale ani hollywoodští scénáristé si zřejmě nedovanou představit konec kapitalismu a natočit o tom film. Zánik Země ano, zánik kapitalismu ne.

Nějaký třetí socio-ekonomický systém by nebyl? Něco jiného a třeba ještě nepojmenovaného?

1 0
možnosti
Foto

Ale pár filmů na vzdáleně podobné téma by bylo, např. Ostrov doktora Morea, Pán much ....

A do Vernea Plovoucí ostrov.

S. Konečná ovšem kapitalismus rozcupuje vlastníma rukama, jen co si nahrabe z bruselské kasičky. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Nejúspěšnější ekonomika světa je brilantně řízena Komunistickou stranou Číny a dynamicky se rozvíjí. S tím nic nenaděláte, ani kdybyste se zvencnul.

0 2
možnosti
LB

Nejúspěšnější ekonomika světa (čím to měříte, jen pro zajímavost) je k brilanci předurčena přebytkem levné pracovní síly, místních i dovážených zdrojů, autoritativním řízením zaměřeným na výkon a ne na svobodu a spokojenost obyvatelstva, platební schopností a zároveň konkurenční nevýhodou jejich odběratelů, to vše v kombinaci historické, nikoli politické. S tím nic nenaděláte, ani kdybyste se zvencnul.

2 0
možnosti
Foto

Soudružce Konečné smrdí kapitalismus a nejraději by ho zlikvidovala. Je zajímavé, že kapitalistická eura z Bruselu jí nesmrdí. Přitom v životě nepracovala, a kdyby je neměla, tak pojde hlady.:-/

9 1
možnosti
Foto

Kapitalismus skytá možnost uživit se pouze několika vyvoleným jedincům, jak o tom svědčí opakovaně se rozšiřující rezervní armády nezaměstnaných.

1 1
možnosti
Foto

Používat zubní pastu prý není zdravé.

1 2
možnosti
SN

:-)..............doporučuje 9 z 10 zubařů ! R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 34,79
  • Průměrná čtenost 2743x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik