Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

kdyby slo o matku kojici v mikabu, dite by skryla a bylo by po problemu

pokud by tedy nekomu nevadil ten mikab....

vono je furt ve svete neco

treba ted ty ptaci po ranu jak rvou. jak ma clovek spat?

1 0
možnosti
VH

Víte, moje máma bylo normální, prostá žena. Co však považovala za samozřejmé - že své dítě nakojí, kdykoliv to bude potřeba. Kdekoliv. Když kojila mé bratry na veřejnosti (byla stydlivá, co nejskrytěji), vysvětlovala mně, že nemám na pohoršené hlupáky dát. Přírodě nelze rozkazovat. Bylo to před třemi čtvrtinami století, v době zdaleka ne tak uvolněné, jako je dnešní.

Vážím si rozumného počínání i stanoviska své matky.

Proto hlupákům, kteří sice půjdou klidně na striptýz či výstavu porno-pomůcek, ale kojení se jim ekluje, neodporuji. Nepochopili by, že jsou skutečně hlupáky.

3 0
možnosti
JL

Je viditelnene v celem tomto problemu, nedusledne a zastarale reseni teto zakladni potreby. Nektera zeme to resi jiz pri povoleni licence pro urcity podnik. V teto zemi nejsou verejne a placene WC. Zde existuji ruzna rychla obcerstveni, ktera maji uvnitr tuto mistnost verejnou pro obcany. Zde je i moznost matkam sve dite nakojit. Ve velkych mestech i banky spadaji do teto kategorie. Je to vsak mistni rozhodnuti. Tez vyuziti parku je, pri diskretnim provedeni, mistem poskytnuti sluzby temto malym detem.

Naznacil jsem nekolik moznosti jak spolecnost se muze O SEBE postarat. V teto reakci na toto tema vidim jeste tu nezralost si vytvorit spolecnost, ktera dokaze vytvorit prijemny zivot.

1 0
možnosti
MK

Kdo nekojí s námi ...

1 0
možnosti
LB

Kojí proti nám! A kdo chvíli nekojil, už kojí opodál!

7 0
možnosti
RK

A teď si představte, že jsou lidé, kterým se možná přirozeně - proč ne, už jedna nejmenovaná firma měla ve svém sloganu cosi o tom, že nic není nemožnééééé - tato biologická procedura zdá nevkusná a esteticky je pobouří. Nastoupí další gerila a bude to hodně veselo. Nevím proč, ale vybavila se mi konkrétní scéna z Bláznivé střely 33 1/3 - konkrétně u soudu. To by bylo expozé.

0 0
možnosti
JZ

Čekal jsem, že použijete pojmy jako "exhibicionismus" a "intimní záležitost", jako ve svém komentáři v diskuzi ke článku. Ptám se tam, co je na tom exhibicionistického a intimního...

Trochu mě taky udivujete svým zdůrazněním faktu, že jste chlap a kojení ani zbla nerozumíte. Trošku mě to překvapuje - opravdu nevíte nic o kojení? A to proto, že nemáte potřebné informace o této biologické proceduře, nebo jen proto, že jste zkrátka chlap?

1 0
možnosti
LB

Pane Záturecký, evidentně jste nedočetl až k varování, že se jedná o nadsázku.

3 0
možnosti
Foto

J29a80n72a 91M50a85j61o18v53á

12. 4. 2019 17:14

Konečně někdo s náhledem. Uf. Díky. R^

4 1
možnosti
LB

Díky za Vaše díky, jež splnilo účel příspěvku :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 230
  • Celková karma 33,65
  • Průměrná čtenost 2731x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik