Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J97a44n 89H43u33r94k71a

12. 3. 2019 3:55

až na pár drobností pravda...ovšem myslíte že to myší pšouknutí které jest naším podílem do světového znečištění pohne mamutem jakým je třeba USA kde jistý tlučhuba pronesl...že ekologie škodí Americe a tedy upouští od ochrany životního prostředí...mnohem drsnější je že ta Mamutí Amerika zlikvidovala dřevní hmoty takovým způsobem že to slovy ani popsat nejde a poučili se? přijde větší větřík a ty jejich domečky z desek ...no nic přijede bagr shrne na hromadu a hurá na zbytky rostlinstva a kdyby jen u nich ale v deštných (ne)pralesích už pro ně kácí domácí mužstvo..hned v závěsu Německo, Indie,Čína...a logika..stejná jako Severské národy když povolili neomezený lov zbytku velryb se slovy...když ne my tak stejně někdo jiný....přitom Američané mají kamene dost ale jaksi ručičky jaksi nefachčenko radši dřevo...ale podobných Samopožíračů je na planetě X a přesně jak jste napsal zisk je jedinou ekokatastrofou naší civilizace

0 0
možnosti
Foto

Katastrofou je spíš přemnožení lidí.

I když se každý v bohatší zemi uskromní na polovinu, tak současným tempem růstu populace se nanejvýš za půlstoletí objeví dvojnásobek hladových krků a zároveň naroste i spotřeba těch, kdo jsou dnes chudší.

0 0
možnosti
AM

Všichni budou muset něco dělat, i my v ČR. Minimálně uhelné elektrárny budou muset být během několika let zavřené....... i tak přichází tenhle tlak pozdě, klimatická změna už začala a podle fotky její tvrdé důsledky pocítíte i vy sám.

Někteří už jasně cítí, co se blíží (viz. třeba Miami), někteří si pořád myslí, že se jim to vyhne, že je to problém jiných. Jenže jde o klima, ne o počasí, nevyhne se to nikomu...

1 7
možnosti
LB

Já však ani náznakem nepopírám ani to, že ke klimatické změně dochází, ani to, že na ni má lidstvo podíl. Napadám však hloupost těchto konkrétních protestů, jasné postranní úmysly mnoha "protestujících" a především neschopnost klást si správné otázky, protože jen takové vedou k pravdivým odpovědím.

1 0
možnosti
VV

Vam muze vyt jedno, jak bude svet vypadat nekdy v roce 2050, ale tem detem to jedno neni.

To co cini je chvalyhodne, i kdyz mozna nekteri maji jiste postrani umysly.

0 1
možnosti
ZJ

Taky jsme byli mladí a taky si mysleli, že jsme mistři světa. jenom nebylo dost starých blbců, kteří si z toho udělali kšeft.

1 0
možnosti
Foto

Také bychom v jejich letech šli, nebuďme moralisté, děti vítají každou šanci jak se ulít z vyučování, těm to nemůžeme zazlívat.

Ovšem ta skupina na druhé straně, ministerstvo, školské úřady, školy a kantoři samotní, ti by měli více zvažovat, zda čas strávený ve školních lavicích neprospěje více skomírajícímu školství, jako akce které nic neřeší.

6 0
možnosti
JS

Nejde ani tak o informacni sum jako o cileny brainwashing kterym skolaci prochazeji ve skole a ktery na ne chrli zmanipulovana media. Pokud ma skolak smulu a rodice uz podobne zpracovane, pak je ovsem konec.

12 0
možnosti
SN

:-).........Máte pravdu! Děcka povětšině pokud se týká vědomostí blbá, ale zachraňují svět! R^R^R^

6 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 34,80
  • Průměrná čtenost 2743x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik