Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Pouliční zločinnost v západní Evropě: Multikultura a veřejný pořádek se vylučují

Média přinášejí bezpočet zpráv o výrazně zhoršené bezpečnostní situaci v západní Evropě. Kriminalita a násilí hrozí ve dne i v noci, na koupalištích i v parcích, bezradné jsou úřady, policie, politici i starousedlíci. 

A bezradní jsou z těchto tří důvodů:

1. Odmítají si připustit, že si za tuto situaci mohou sami

2. Odmítají pojmenovat důvod zhoršení veřejného pořádku a bezpečnosti

3. I kdyby obojí udělali, odmítají přijmout nezbytná opatření

Nedávno jsme byli svědky extrémních výbuchů pouličního násilí ve Francii, částečně i v Belgii a Švýcarsku /1/, dlouhodobě se západoevropští občané - nejvíce ženy, necítí bezpečně po setmění v parcích a periferiích měst, kam se mnohdy raději ani neodvažují, ve dne na koupalištích a dalších veřejných místech. Ze severní Evropy připomeňme třeba jen mimořádný nárůst bombových útoků /3/.

Společným jmenovatelem jsou "mladíci s migračním původem", jak je nyní ve zvyku označovat kriminálníky většinou mužského pohlaví a mladšího věku, kteří buď sami přišli v rámci migrační vlny, nebo - a to je nutné zdůraznit - jsou třeba už druhou i třetí generací příchozích především z arabsko-muslimského civilizačního okruhu /2/. A situace se z generace na generaci zhoršuje /6/, nikdo už nemůže naivně doufat, že "oni se začlení, když ne čerstvě příchozí, tak jejich děti", jak jsme byli a často ještě jsme ujišťováni.

Prapůvodem všeho je migrační krize, o které se hovoří jako o "nezvládnuté", jenže zodpovědní činitelé se ji ani žádným způsobem zvládat nesnažili. Prostě jí ponechali v zásadě volný průchod a veškeré finanční i bezpečnostní náklady svalili na starousedlé občany, neboť správě vytušili, že ti se kvůli tomu pouličních násilností dopouštět nebudou. Jejich pasivitu si pojistili ze všech stran - a médií! - tlačenou ideologií multikulturalismu, "lidských práv", boje proti "rasismu a xenofobii" a dalšími hesly propagandy goebbelsovských měřítek. Pokud by snad některému občanovi nestačila k uvědomění si správného pohledu na svět tato propaganda, byl pro jistotu pošťouchnut na správnou myšlenkovou kolej šikanou a kriminalizací těch, kteří se rozhodli pravdu vyjevit, jako se stalo třeba tomu švédskému policistovi, který zveřejnil statistiky o tom, kdo za těmi zločiny stojí /4/.

Tak Západoevropané přišli o první svobodu: Svobodu slova. Nyní přicházejí zcela zákonitě o další svobody, třeba svobodu volného pohybu po území svého státu (chlapci s kalašnikovy u vchodu do migrantských ghett jsou docela dobrým argumentem proti vstupu), o bezpečnost na svých ulicích, v místě svého bydliště /5/. 

Jsou bezradní a neví, co s tím dělat. Popravdě řečeno, nedá se s tím dělat nic, co by nikoho nebolelo a všichni byli spokojeni, nedá se s tím dělat nic v rámci systému tak, jak je v současnosti nastaven, ba nedá se s tím dělat nic bez drastických opatření.

Především tady nepomůže nasazení policistů nebo více policistů. Po "protestech" v Paříži prezident Macron sice žádal politiky o co největší podporu pro zasahující policisty, ovšem sám v duchu nastavené propagandy označil jako původce výbuchů násilí sociální sítě a počítačové hry /7/. Pochopitelně tomu sám nevěří, nicméně taková míra cynismu a výsměchu obětem do tváře řadu lidí přesto překvapila.

Policie je ve svobodných a civilizovaných zemích určena k potírání trestné činnosti menšiny obyvatel, která se jí dopouští. Celý systém zákonů, policie a kriminalistiky i soudů funguje pouze ve společnosti, kde naprostá většina lidí zákony dobrovolně dodržuje. Aktuální situace už je ale zcela opačná. Migrační vlnou nově příchozích i strmou křivkou porodnosti již usedlých osob z kulturně neslučitelných okruhů se v západoevropských společnostech zkrátka snižuje podíl těch, pro které jsou tamní zákony absolutním zdrojem práva. Jestliže stále více z osob "s migračním původem" považuje islámské právo šáría důležitější, než místní zákony /8/, nemůžete čekat, že ty zákony budou dodržovat.

Západoevropané si to samozřejmě nepřipustí, ale jedinou možností, jak udržet pořádek na celém území je v těchto zemích civilizační regrese na úroveň autoritativních režimů, kde je veřejný pořádek udržován tlakem úředních orgánů na všechny bez rozdílu. Jedině to funguje k nastolení přijatelného klidu v rozvrácených zemích. Jenže tyto podmínky je možno udržovat pouze nějakou stálou přítomností bezpečnostních složek nebo vojsk, ať už legálních v rámci nějaké mise OSN, nebo nelegálních, jako tomu bylo u nás po roce 1968. Druhou  možností je, že policejní stát stanoví nějaký davy do čela vynesený místní diktátor. Poslední možností je, že si místní zvolí politika, který se diktátorem postupně stane (příkladem budiž Putin v Rusku).

Pro tento okamžik pomiňme tu možnost, ač reálnou, že se v západní Evropě postupně dostanou do čela představitelé právě arabsko-muslimského kulturního okruhu a ty země začnou měnit po svém vzoru /fiktivní příklad této přeměny ve Francii dobře popsal Michel Houllebecq v knize Podvolení, kvalita díla je bohužel znehodnocena pornografickými pasážemi/.

Co jiného tedy zbývá k udržení veřejného pořádku a zákonnosti, když ne na celém území, tak alespoň tam, kde žije většina původních obyvatel? Je to prosté: Rozdělení země na zóny, kde budou žít jedni a kde druzí. A právě to se v západní Evropě děje: Vznikají ghetta novousedlíků a starousedlíci (ti šťastnější, kteří si to mohou dovolit, začasté pak ti, kteří ostatním nadávají do xenofobů) se zase snaží bydlet v bezpečných čtvrtích s tradičním systémem práva. Tímto je ovšem popřen jeden ze základních pilířů samostatného státu: Právo a vůbec úřední moc jsou uplatnitelné na celém území. Jinak řečeno, nestanou-li se nové arabsko-muslimské země z celých dnes samostatných států v západní Evropě, stávají se jimi už jejich části soustředěné zatím "jen" ve jmenovaných ghettech. Probíhající rozložení těch států na enklávy starousedlíků a nově příchozích se zcela rozdílně fungující společnosti je pak  pak posledním hřebíčkem do rakve naivních představ multikulturalismu. Ostatně, už před šesti lety i nezapomenutelný demagogický novinář Mánert začal pochybovat a (možná účelově k záchraně své důvěryhodnosti) zveřejnil článek o tom, kterak Němci začínají uvažovat o nutnosti nějaké hlavní, vedoucí kultury /9/.

Byly-li představy propagátorů multikulturalismu naivní, pak ještě naivnější je představa, že něčemu takovému, čemu se neubránily ani silné a tradiční západoevropské státy se může ubránit Česká republika, pokud už na začátku nepřijme zásadní opatření proti migraci. Bohužel, aktuální vláda dělá přesný opak - viz Rakušanův podpis "migrační dohody".

 

P.S: Abych celou situaci maličko odlehčil: Z diskuze pod blogem jsem se dozvěděl, že pouze straším. Abych tedy panu Zieglerovi dokázal, že nestraším, ale že naopak reálné problémy s kulturou arabsko-muslimského civilizačního okruhu musíme řešit už i my v České republice, publikuji fotografii z veřejných WC z Mariánských lázní, kam jsem před několika dny zavítal:

 

Jak na to - Mariánské lázně

 

 

 

Zdroje:

 

1) https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ve-francii-je-v-noci-na-dnesek-situace-vyrazne-klidnejsi-nez-v-predchozich-dnech.A230702_071043_zahranicni_vank

2) https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/znasilneni-zeny-agrese-pariz-berlin-nasili-noc-park.A230801_173521_zahranicni_javu?zdroj=otvirak

3) https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/3031913-svedsko-se-potyka-s-vyraznym-narustem-bombovych-utoku

4) https://echo24.cz/a/wbg7e/kdo-pacha-zlociny-ve-svedsku-policista-zverejnil-statistiku-a-je-vysetrovan

5) https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/francie-predmesti-rabovani-protest-imigranti-vandalismus.A230710_194059_zahranicni_javu

6) https://ceskezpravy.eu/2019/09/uprchlici-zpravy/deti-migrantu-casteji-pachaji-zlociny-nez-rodice/

7) https://www.idnes.cz/hry/novinky/macron-videohry.A230703_110226_bw-novinky_srp

8) https://echo24.cz/a/SBm85/budoucnost-francie-pro-57--mladych-muslimu-je-pravo-saria-dulezitejsi-nez-republika

9) https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/kultura-nemecko-spor-strany.A170511_104932_zahranicni_ert

 

Autor: Lukáš Burget | středa 2.8.2023 9:44 | karma článku: 39,43 | přečteno: 1469x
  • Další články autora

Lukáš Burget

Smí se už psát pravda o důsledcích migrace?

Fakta o problémech s osobami „s migračním pozadím“ se konečně dostávají do popředí - upravená a doplněná verze blogového příspěvku.

26.4.2024 v 12:00 | Karma: 0 | Přečteno: 19x | Diskuse| Společnost

Lukáš Burget

Muslimská migrace ničí Německo a zničí i Česko, dovolíme-li to!

Tvrdá fakta o průšvihu, do kterého nás současná vláda namočila migračním paktem, ukazují výzkumy z Německa. Jakékoli otevření naší země této migraci je zradou na našich lidech a celé České republice.

23.4.2024 v 15:45 | Karma: 8,31 | Přečteno: 95x | Diskuse| Společnost

Lukáš Burget

Významný zákon o významném dni vstupu do EU schválen!

Den vstupu do EU bude v ČR oficiálně dnem významným, kterýmžto schválením příslušného zákona koalice SPOLU evidentně spustila tak říkajíc horkou fázi kampaně před volbami do Evropského parlamentu.

17.4.2024 v 15:30 | Karma: 22,66 | Přečteno: 386x | Diskuse| Společnost

Lukáš Burget

Se Svobodou Cyrilem po křesťansko-bolševicku a se svobodou pojmem po nacisticku?

KDU-ČSL jednalo o vyhození Cyrila Svobody, protože mluvil s neschváleným médiem. Vlaky proti fašismu křižují Rusko, Česko i Slovensko a vozí jen propagandu. Okamura označil za nácky Ukrajince a naskočil tak do stejného vlaku.

9.4.2024 v 15:45 | Karma: 31,04 | Přečteno: 878x | Diskuse| Společnost

Lukáš Burget

Doublethink kvete všude aneb jarní převlékání kabátů

Z návalu protichůdných vyjádření, která se toto jaro práší od úst obzvláště trapným způsobem tolika médiím i politikům mě přepadá taková pylová alergie, až mi očí slzí. I dovolím si pár příkladů pro zvýšení imunity našich čtenářů.

3.4.2024 v 15:30 | Karma: 29,66 | Přečteno: 729x | Diskuse| Média
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Bombardování Gazy si vyžádalo nejméně 13 obětí, Biden mluvil s Netanjahuem

29. dubna 2024  6:53

Izraelské bombardování tři domů ve městě Rafáh na jihu Pásma Gazy zabilo nejméně 13 lidí a zranilo...

Letní teploty ještě vydrží. Ochladí se až koncem týdne, kdy přijdou přeháňky

29. dubna 2024  6:33

V neděli meteorologové zaznamenali letní den, teplota ve středočeské Tuhani vystoupala k 25,5...

Soud začal řešit podvod století za 2,4 miliardy. Okradených jsou tisíce

29. dubna 2024  6:21

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Přijíždí německý prezident Steinmeier. Setká se s Pavlem, uctí oběti střelby

29. dubna 2024  6:03

Německý prezident Frank-Walter Steinmeier zahájí dvoudenní návštěvu Prahy. Na Pražském hradě ho...

  • Počet článků 231
  • Celková karma 33,65
  • Průměrná čtenost 2719x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik