Kluci mají penis, holky mají vagínu, chaoti mají dogma

26. 06. 2019 12:00:00
Případ skotského studenta, který byl učitelem vykázán ze třídy za tvrzení, že existují jen dvě pohlaví, znovu ukazuje krizi současné euroamerické civilizace: Krizi racionality.

Sedmnáctiletého studenta školy v Aberdeenshire vykázal učitel ze třídy za jeho „diskriminační a neinkluzivní názor“, že existují toliko dvě pohlaví a vše mimo to je pouze projevem sebeidentifikace (1). Vedení školy se za učitele postavilo s tím, že jednal dle školního řádu. Student však vše skrytě natočil a video nyní plní sociální sítě i zpravodajské weby.

Student ze Spojeného království není prvním, kdo je sankcionován za „diskriminační a neinkluzivní názor“, tedy za konstatování prostého vědeckého faktu ohledně počtu lidských pohlaví. Stejný případ byl publikován například ze Spojených států.

Genderové šílenství je jedním z nejvýraznějších projevů krize, kterou současná společnost prochází: Krize racionality. Naše civilizace nedosáhla svého výjimečného postavení tím, že by dobývala svět s nějakým Prorokem a jeho dogmatickými příkazy, ani tím, že by po vzoru Buddhy seděla na lotosovém květu a nechala svět plynout kolem. My v Evropě a potomci Evropanů v Americe jsme dosáhli úspěchu prostým faktem efektivity racionálního přístupu založeného na objektivním poznání, logickém a metodickém zkoumání světa a tvrzeních postavených na důkazech. Že ta věda a racionalita se i u nás tu a tam ocitají ve službách nejtemnějších vášní a válečného běsnění, to je věc smutná, ale související toliko s člověkem samotným, nikoli s racionální podstatou naší civilizace.

Nyní rozumový přístup ke světu, naše nejsilnější kořeny, hodlá nastupující progresivistická vlna vytrhat a spálit. Tato vlna staví před racionalitu dogma, a jak je vidět třeba na tom skotském studentovi, tvrdě pronásleduje všechny, kteří by si jen dovolili říci jiný názor. Bylo zkrátka stvořeno nové náboženství, to má svoje přikázání i své proroky. Jedním z nich je třeba švédská studentka Greta Thunbergová, jejíž aktivismus – tentokrát v oblasti ochrany životního prostředí či spíše jen boje proti produkci CO2 – je také zbožšťován a vydáván za zjevení pravdy, se kterým nelze diskutovat. Švédský student, který se k aktivismu slečny Grety vyjádřil negativně, byl vyučujícím stejně rychle ukázněn, jako onen student ze Skotska.

Vlně progresivistických chaotů se ustupuje na všech frontách formou politické korektnosti. Jednou je to označení „rodič 1“ a „rodič 2“ místo „otec“ a „matka“, jindy je to prosazování norem odporujících své podstatě, jako například označování svazku homosexuálů za manželství. Klasickým příkladem je vytváření stále nových skupin lidí, kteří se něčím vymykají a to samotné stačí k tomu, aby jim byla přiznávána zvláštní práva a zvláštní zacházení, které si z davu nijak nevyčnívající nenárokují a nedostávají. Zde upozorním například na „Usnesení Evropského parlamentu o základních právech lidí afrického původu v Evropě“, což není nic jiného, než žádost o upřednostňování jedné skupiny lidí před druhou a obžaloba domácí společnosti za všechny problémy, které si příchozí ve svých komunitách přinesli a z generace na generaci dál předávají. Kdo nesouhlasí, je bezesporu stejně diskriminující a neinkluzivní, jako ten mládenec z Aberdeenshire.

Společnost, kde se měřítkem morálky i zákonnosti stanou dogmatické představy, nemá před sebou lepší budoucnost, než všechny teokratické diktatury: Co jich už prach dějin pohřbil!

Vraťme se na závěr k tomu, co mají kluci a holky mezi nohama: Má-li někdo trvale nebo občasně v hlavě opak toho, co má mezi nohama, má vyhledat lékaře. Lékař mu pomůže, aby nabyl trvalé identifikace s jednou nebo druhou možností. Tak jako celá společnost má toliko dvě možnosti: Vybrat si racionální cestu, nebo se utopit v chaosu.

Zdroj:

  1. https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/britanie-zak-ve-tride-ucitel-nazor-gender-identita.A190624_111441_zahranicni_baje.
Autor: Lukáš Burget | středa 26.6.2019 12:00 | karma článku: 42.88 | přečteno: 2281x

Další články blogera

Lukáš Burget

Podvolení aneb muslimský živel přebírá západní Evropu

Když mazal Lidl kříže na fotkách pro své zboží, bylo to trapným marketingem soukromé firmy, když je kříž vymazán z oficiálního plakátu pařížské olympiády, je to znakem křesťanské kulturní sebevraždy.

6.3.2024 v 15:45 | Karma článku: 37.56 | Přečteno: 1116 | Diskuse

Lukáš Burget

Středoškoláci by nešli bránit Českou republiku. Ale za co vlastně mají chtít bojovat?

Server Seznam Zprávy přinesl svůj průzkum, dle kterého dnešní středoškoláci většinově odmítají vojenskou službu a dokonce i odmítají účast na obraně České republiky! Tímto skandálním stavem jsme vinni my všichni.

28.2.2024 v 15:30 | Karma článku: 38.51 | Přečteno: 1324 | Diskuse

Lukáš Burget

Stíhačky za 150 miliard, tričko za 1968,- Kč, Fialova vláda z levného kraje není

Ovšem z kraje infantilních trapností je. Po úspěchu s Fialovou Nutellou a Rakušanovým klipem "To nebylo dobrý" to zkouší také ministryně Černochová tričkem s obrázkem stíhačky, pardon, "supersonického letounu", jak poučila Babiše.

7.2.2024 v 15:45 | Karma článku: 41.98 | Přečteno: 2440 | Diskuse

Lukáš Burget

Na Rakušana nekřičte. Obviňte ho!

Ministr vnitra Vít Rakušan započal své spanilé jízdy po ČR u piva v Karviné a nesetkal se s vřelým, nýbrž s přímo ohnivým přijetím. Leč občané, nekřičme na něho. Obviňme ho z toho, co osobně i jako člen vlády udělal naší vlasti!

22.1.2024 v 19:22 | Karma článku: 42.05 | Přečteno: 4469 | Diskuse

Další články z rubriky Společnost

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 7.01 | Přečteno: 86 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 12.16 | Přečteno: 138 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 4.38 | Přečteno: 136 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 15.26 | Přečteno: 208 | Diskuse

Filip Vracovský

Jak to vypadá Mordor ( Rusko ) už nám klepe na dveře ?

Krátká předsváteční úvaha ... Taky vás některé uklidňující zprávy spíš rozruší ? Račte vstoupit .....

28.3.2024 v 9:00 | Karma článku: 14.31 | Přečteno: 378 |
Počet článků 226 Celková karma 40.02 Průměrná čtenost 2772

Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...